bruidsboeket; bloemenwinkel
Bijzonder mooie bloemen

Vrolijke, bijzondere en eervolle bloemwerken

Een vers boeket voor elke dag in de mooiste kleuren en vormen. Voor een vriendin of in uw kantoor. Een bloemetje om iets te vieren of een boeket voor een eervolle herinnering. De bloemwerken van AnyA’s Bloemen in Oentsjerk vertellen uw verhaal.  

Voor elke wens een bloemwerk

Snijbloemen

AnyA’s Bloemen heeft niet alleen oog voor mooie bloemen, maar ook voor houdbaarheid. We halen onze bloemen zelf van de veilingen.Zo kunnen we u elke dag een ruime keuze aan bloemen van de hoogste kwaliteit bieden.

Dagverse boeketten

Iedere dag een vers boeket? Dat kan hoor. We hebben dagverse boeketten voor elk budget.

Bloemenabonnement

Verras uw familie, vrienden of collega’s met een bloemenabonnement. Dan hebben ze elke week of maand een vers, fleurig boeket en levendige planten staan Of geeft het als verjaardagscadeau. 

Luiemannenboeket

Bloemen verwelken, schepen vergaan, maar de gedachte dat u aan haar dacht, blijft altijd bestaan. Daar hoeft u zelf heel weinig geld en tijd in te steken. 

Bedrijfsabonnement

De eerste indruk is het belangrijkste, maar de tweede en derde zijn ook van belang. Met een bedrijfsabonnement heeft u altijd levendige bloemen bij de receptiebalie, in de gang en in de wachtruimte.

Trouwboeket

Een van de bijzonderste dagen in uw leven verdient een wel heel speciaal boeket. AnyA’s Bloemen zit vol met ideeën voor prachtige bruidsboeketten. Aan de hand van uw wensenlijstje stellen we een prachtig boeket voor u samen. Ook voor corsages en de aankleding komt u naar onze bloemenwinkel in Oentsjerk, bij Leeuwarden.

Rouwarrangement

Een eervol afscheid verdient een waardevol boeket. AnyA’s Bloemen helpt u graag om een bijzonder rouwwerk samen te stellen. U kunt al uw wensen met ons bespreken.

rouwboeket; bloemwerk

Wilt u een bijzonder boeket laten samenstellen of heeft u een vraag aan Anya’s Bloemwerk Wonen & Meer in Oentsjerk bij Leeuwarden?
Bel 058 - 256 37 95 of stuur een bericht.

Kom langs in de bloemenwinkel